Homepage Gerard Hugenholtz

 

Welkom !

Welkom op mijn homepage.
Al toen ik elf jaar oud was hield ik mij actief bezig met het zoeken naar genealogische gegevens van de familie Hugenholtz. Later ook naar mijn andere voorouders. Van alles wat over de familie te krijgen was probeerde ik het origineel of een kopie te pakken te krijgen. Zo bezit ik honderden advertenties (geboorte, overlijden enz.) waarvan de oudsten van vóór 1800 stammen. Hiernaast ben ik in het bezit van boeken geschreven door familieleden, preken, portretten, brieven, kortom te veel om op te noemen.
Ik probeer om van de verzamelde gegevens een leesbaar geheel te maken. Van verschillende personen is dat nog niet mogelijk, omdat er te weinig over hen bekend is.

Deze totaal vernieuwde homepage vervangt mijn oude homepage, die al sinds 1997 in de lucht is, en dringend aan vervanging toe was. Op dit moment wordt er nog met grote regelmaat informatie aan deze pagina’s toegevoegd.

In mijn vrije tijd hou ik mij (met en zonder mijn gezin)
bezig met onder andere het vergaren van zinloze kennis, 
domotica, tuinieren, geschiedenis, reizen, metaaldetector, 
muziek, www, genealogie, iPhone en vele andere zaken.

Op het internet ben ik te vinden onderstaande sociale netwerken:
LinkedIn
Twitter: gerard_hugenhlz
Facebook
Skype
MSN: op verzoek
                 Gerard Hugenholtz  
©www.hugenholtz.net
Sinds 1997 op het www
https://www.linkedIn.com/in/hugenholtzhttp://www.twitter.com/gerard_hugenhlzhttp://www.facebook.com/profile.php?id=1497964078&ref=namehttp://www.hugenholtz.nethttp://www.hugenholtz.netshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2shapeimage_4_link_3shapeimage_4_link_4